12 iunie 2019

MESAJUL UNUI VETERAN AL RAZBOIULUI NISTREAN CATRE COMPATRIOTI


 Unica solutie de iesire din criza politica declansata in interes strain in Republica Moldova este Timpul, Timpul si Alegerile Anticipate. Trebuia evitata intarirea fortelor ocupantului rus, fortelor socialiste antinationale ale lui Dodon(ov), care, cu parere de rau, si-a consolidat puterea cu ajutorul tandemului Sandu+Nastase. Ei au tradat electoratul, ei au vandut voturile noastre Rusiei imperialiste pentru cateva functii administrative intr-un guvern marioneta prorus.
Socialistii in frunte cu Dodon(ov),  antinationalul, antiromanul, marioneta Moscovei promoveaza deschis de cativa ani de zile interesele imperiale ale Rusiei in spatiul romanesc, european, incalcand flagrant toate deciziile europene si democratice, bunul simt si omenia. Noi,  de circa 30 de ani, luptam pentru imbunatatirea vietii si alinierea la standardele europene ale  bunei intelegeri si fratiei cu Romania  iar aceasta marioneta a Moscovei promoveaza saracia, conflictele interetnice si migratia romanilor-moldoveni din tara de bastina.  Serviciile secrete ruse, mass-media rusa si toate structurile antiromanesti din Moldova de ani de zile dezbina relatiile moldo-romanesti, dezbina grupuri de oameni, dezbina rude, frati si surori, pentru a-si mentine interesul geo-politic nu numai in Transnistria dar si in toata Moldova de peste Prut.
Astazi suntem in prima faza a unui RAZBOI HIBRID, a unui razboi de tip nou, cand fortele contraunioniste romanesti, ajutate de fortele imperiale ruse si serviciile secrete ruse promoveaza cu autoritatea lui Putin, faramitarea R.Moldova, federalizarea, propunand si alte autonomii: autonomia Balti (rusa), autonomia Taraclia (bulgara), autonomia Soroca (tiganeasca), Comrat (gagauza) experimentand pe teritoriul Moldovei noi scenarii geopolitice ale razboiului hibrid.
Oligarhii moldoveni  care au furat cetatenii Republicii Moldova puteau fi inlaturati prin alte metode, bine cunoscute si realizate de fortele speciale multinationale, care au inlaturat guverne in Siria, Irac, Liban, etc. Nu era nevoie sa facem structuri paralele prezidentiale, guvernamentale in R.Moldova. Nu avem nevoie de structuri paralele , de ministere de interne, ministere de aparare, de securitate, etc. care  ne vor aduce pe parcursul razboiului hibrid-in dezvoltare, intr-o gubernie  federalizata si periferica a Federatiei Ruse. Aceasta se doreste, acesta este planul oligarhilor rusi, moldoveni si europeni, adica noi, care am votat pentru valorile pro-europene, dandu-ne votul pentru Maia Sandu si Andrei Nastase, am fost tradati, vanduti cu ajutorul acestor doi lideri, Rusiei imperiale, sustinuti astazi de o parte dintre liderii UE (Germaniei) dar si SUA. Aceasta este o actiune indreptata impotriva Romaniei, a Moldovei de peste Prut si romanismului.
Sa nu uitam ca Rusia, in 1990-1992, ne-a provocat un razboi care ne-a costat mii de oameni morti si raniti, enorme pagube materiale, pentruca am dorit independenta si unirea cu Romania. Metodele  razboiului moldo-rus si separatismul rus experimentat, antrenat in R.Moldova a fost exportat in Ucraina, in Caucaz (Georgie, Armenia, Osetia, Nagorno-Karabah) si in Tarile Baltice, unde s-au  implementat cu succes tactici si strategii rusesti ale razboiului contemporan.
Trecem printr-o etapa a unui scenariu rusesc de dezbinare a romanilor si de mutare a frontierelor spre Vest. Trebuie sa ne ridicam si sa opunem rezistenta acestor situatii.  In concluzie la cele expuse, razboiul de tip nou in Republica Moldova a inceput. Trebuie cu orice pret sa-l intrerupem pana cand sub presiunea romanilor-patrioti si a lumii civilizate europene, stapanii de la Moscova nu vor hotari schimbarea politicii externe expansioniste a Rusiei.
Top of Form
Noi combatantii si oamenii de buna credinta trebuie sa luptam cu totii impotriva planurilor si agresiunii rusesti de federalizare a Republicii Moldova, sa ne aparam pamanturile noastre constituite din vremuri imemorabile. Pentru ca "Experimentul Chisinau" se poate reedita maine si la Bucuresti.

Veteran al razboiului de la Nistru,
Col. (r) dr. conf.univ.
Anatol Munteanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile care nu au legatura cu continutul articolului postat vor fi sterse de catre moderator.
Din respect pentru cititori, recomandam sa va semnati cu nume si prenume.