17 noiembrie 2020

FELICITARI MEMBRILOR S.C.M.D. DE PESTE PRUT

 Stimati camarazi,

Va transmit, in numele Comitetului Director al S.C.M.D., felicitari pentru contributia dvs. la marea izbanda din 15 noiembrie 2020! Ati actionat si in ”diaspora”, acolo unde va impins nevoia, si pe plan local, pentru aducerea spre Europa a ciosvartelor de Tara, numite de Stalin R.A.S.S.M. (1924) si R.S.S.M. (1940). Si care, prin tradarea politicienilor de la Bucuresti, in locul Unirii visate, au primit, in numai 18 ore, in 1991, intru multumirea sufletului lui Iosif Vissarionovici, numele de ”Republica Moldova”!

Ati rezistat actiunilor teroriste in anii 1989-1991, v-ati varsat sangele pentru ”limba noastra cea romana” si l-ati ingropat pe Filea in tricolor, in rasboiul romano-rus, botezat ”nistrean”, din 1992! Si v-ati trezit tradati si parasiti! Uitati si umiliti!

V-ati pus, in aceste zile, sperantele in schimbare prin vot si v-ati riscat libertatea si viata, rezistand, la propriu, si valurilor de ”alegatori” nistreni si fortelor speciale ale rusofilului Dodon! Si datorita dvs., tradatorul de Neam a devenit Istorie!

Va felicitam dar va atragem atentia ca greul abia incepe! Ca unii patiti, va recomandam vigilenta fata de actiunile hotilor externi-interni, abil imbracate in lozinci despre ”Libertate” si ”Democratie”! Si daca tot va indreptati spre Vest, nu uitati in veci cuvintele stolnicului Constantin Cantacuzino din circulara adresata Curtilor europene pe la 1700: ”Nu avem nici o nadejde la nemti, precum nu am avut niciodata mai inainte. Si ne rugam lui Dumnezeu sa nu avem niciodata a face cu dansii”!

Si de voi depinde sa nu repetati ”gresalele” noastre, ale celor de dincoace de Prut! In ceea ce ne priveste, noi, S.C.M.D. va vom sprijini intotdeauna prin ”sfat si ajutor”.

Doamne-ajuta! Sa fie intr-un ceas bun!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile care nu au legatura cu continutul articolului postat vor fi sterse de catre moderator.
Din respect pentru cititori, recomandam sa va semnati cu nume si prenume.